Klantenservice

Postbus 70208
1007KE Amsterdam
Tel: 020 641 8541
Fax: 020 645 6414
E-mail: rietveld66@online.nl

subheader

Annuleringsverzekering

Als een al geboekte vakantie door ernstige omstandigheden niet door kan gaan, of als u door ernstige omstandigheden uw vakantie moet onderbreken, dan krijgt u over het algemeen de reissom of de betaalde huur voor een vakantiewoning terug.

Er bestaan kortlopende reis-, annuleringsverzekeringen (die dekking bieden voor één vakantiereis) en doorlopende reis-, annuleringsverzekeringen (die een jaar lang voor alle vakantiereizen dekking bieden). Die laatste verzekering is vooral voordelig wanneer je vaker per jaar op vakantie gaat.
De verzekering is meestal direct na het afsluiten van kracht en eindigt vaak bij terugkeer in de eigen woning.

Welke risico's zijn verzekerd?
In de polis staat duidelijk aangegeven wanneer de kosten voor een vakantie die niet door kan gaan of voortijdig wordt afgebroken worden vergoed. Dat is bijvoorbeeld het geval wanneer een lid van het reisgezelschap, een naast familielid en soms zelfs een huisdier plotseling overlijdt. Ook het (ernstig) ziek worden van een verzekerde of van één van de naaste familieleden is gedekt. De verzekeraar kan verlangen dat in dergelijke gevallen een overlijdensverklaring of een verklaring van de behandelend geneesheer wordt overgelegd.
Ook gedekt kan zijn het plotseling werkloos worden, het kopen van een eigen huis of een van belang zijnde schade die verzekerde lijdt (bijvoorbeeld een afgebrand woonhuis).

Let's build IT Webdevelopment
  • autoverzekering

    Bereken hoeveel u kunt besparen op uw autoverzekering en sluit deze direct af!

    Meer info...
  • reisverzekering

    Geen zorgen over de vakantie? Sluit hier uw doorlopende reisverzekering!

    Meer info...